työnantajalle. Hesburger Salo Suomusjärvi Kivihovi Teboil Haemme ravintolapällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla.0-113.0 tuntia / kolme viikkoa, mutta tuntimärät ovat sovittavissa. Hesburger Tampere Keskustori Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Hakijoilta odotamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä paineensietokykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa, hyvä asenne ei hyydy tiukemmassakaan paikassa. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti kaikkia vuoroja.

Ilta ja viikonlopputyö rauma - Ilta viikonloppu

Aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse! Hesburger Seinäjoki Torikeskus Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Aikaisempi Hesburger työkokemus eduksi, mutta sinut koulutetaan tiimimme puolesta yhdeksi alan ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti aamuvuoroja ja iltavuoroja sekä viikonloppuvuoroja. Tunteja on tarjolla.0-100.0 tuntia / kolme viikkoa. Tartu nyt heti tilaisuuteen ja tule meille. Lisätietoja : Ravintolapällikkö Kristiina Ruohola / Hesburger Tampere Kuninkaankulma Puutarhakatu 10 ma-la 10-18.30, su suljettu.7. Hakijalta odotamme: - positiivista asennetta ja joustavuutta - halua oppia uutta - täysi-ikäisyyttä (työvuoromme sijoittuvat 7:30-00:00 välille) - sujuvaa suomen kielen taitoa Me tarjoamme sinulle: - mukavat työkaverit - työpaikan hyvällä sijainnilla ja kulkuyhteyksillä - koulutuksen työhön (aikaisempaa työkokemusta. Kesätyö oletko halukas jatkamaan työskentelyä osa-aikaisesti myöhemmin? Matalapainepesijä Serveco Oy Kankaanpä, Satakunta Serveco Oy tarjoaa henkilökohtaisella otteella kiinteistö- ja toimitilapalveluita.

Ilta-viikonlopputyö työpaikat Rauma: Ilta ja viikonlopputyö rauma

Ilta ja viikonlopputyö rauma 475
Pillu karvainen pillua tarjolla 526
ilta ja viikonlopputyö rauma 409
Ilta ja viikonlopputyö rauma Hesburger Joensuu Pilkko CM Haemme vuoropällikköä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Hesburger-ravintoloita on jo: Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Saksassa, Ukrainassa, Bulgariassa ja Valko-Venäjällä. Etsimme motivoitunutta ja ahkeraa Iloisen Palvelun Ammattilaista energiseen työyhteisömme.
Nais seuraa suuseksi video Tässä tehtävässä on tarjolla aamu-, ilta- ja viikonloppuisin yövuoroja. Hesburger Kallio Helsinginkatu etsii työntekijöitä! Ei haittaa jos ei aikaisempaa esimieskokemusta löydy, me koulutamme ja perehdytämme tehtävän.

Avoimet työpaikat Viikonlopputöitä: Ilta ja viikonlopputyö rauma

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, sillä perehdytämme tehtävän. Hesburger Lohja Lempola Haemme kahta työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Toivomme, että pystyt työskentelemän kaikissa vuoroissa ravintolan aukioloajanpuitteissa. Hesburger Jyväskylä Keljo Kylmälahdentie 6 ma-pe.30-21,.30-20, su 11-20.7. Aikaisempi kokemus ravintola- tai asiakaspalvelutyöstä on plussaa, varsinkin jos olet aikaisemmin työskennellyt ketjumme toimipisteessä. Hesburger Helsinki Vuosaari Rastila Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Apulaisravintolapällikkönä vastaat ravintolapällikön ohella toimipaikan operatiivisesta toiminnasta. Avoimesta paikasta: Porin:n myymälässämme on 50 työntekijä ja haemme nyt kasvav. Sinut koulutetaan tehtävän, joten tarvitset vain rutkasti positiivista mieltä ja hyvä tiimihenkeä! Haemme työntekijöitä vilkkaaseen yksikkömme Flamingon Hesburgeriin. Voit suorittaa myös elintarvikelainsädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Hesburger Turku Linja-autoasema Neste Express Läntinen savu hierontahuone hardcore sisään tampere Pitkäkatu 1 ma-to.30-03,.30-24, la 24 h, su 00-01.30.7. Jos olet oma-aloitteinen, reipas ja haasteita kaihtamaton, olet etsimämme henkilö. Hesburger Vantaa Ilola Haemme työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Etsimme nyt syksystä alkaen tiimihenkistä iltasiivoojaa vahvistamaan tiimiämme SÄKYLÄN. Eduksi katsotaan välivuotta pitäviä vähintän 18 vuotiaita työnhakijoita. Paikka täytetän heti sopivan hakijan löydyttyä! Hesburger Vantaa Flamingo Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Vuoropällikkömme haluaa kehittyä ja kehittä muita, hän on tavoitteellinen iloisen palvelun ammattilainen. Hesburger Helsinki Käpylä Haemme työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita märitellyllä tuntimärällä. Ravintolapällikkönä vastaat ravintolan kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Tuntuuko että sinä voisit olla seuraava vuoropällikkömme? Tunteja on tarjolla.0-90.0 tuntia / kolme viikkoa. ilta ja viikonlopputyö rauma

0 ajatusta päälle “Ilta ja viikonlopputyö rauma

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *