Topi tuli katsomaan, mitä puuhailin ja ilmeisesti haistoi kiimaisen vittuni, sillä se tunki pänsä jalkoväliini ja haisteli sitä. Pienestä asti raahasin naapurin koiria lenkeille ja opetin niille temppuja, surullisena siitä, etten saisi omaa koiraa ennen kuin muuttaisin pois kotoa. Topi yritti vetä kyrpänsä ulos, mutta me olimme nalkissa. Kävelin ympäri kämppä ilman housuja Topi kiivaasti nenä minussa kiinni kulkien ja välillä minua vasten hyppien. Erityisesti ajatus seksistä koiran kanssa kiihotti minua. Olin odottanut seksin koiran kanssa olevan upeaa, mutta sain paljon, paljon enemmän kuin olin odottanut. Tämän huvin aikana laukesin kahdesti! Topi alkoi vaikuttaa levottomalta. Tiesin mikä se oli. Sen juuressa oli tuppi. Sain todella rajun orgasmin. Olin ollut kohta kuukauden kennelissä jossa. Luulin, että en päsisi koskaan toteuttamaan fantasiaani. Meille en sitä voinut ottaa, koska oli kaksi narttua jo muutenkin, joten tarkoitus oli, että kävisin sitten kaverini kämpillä hoitamassa sitä. Tein näin silloin tällöin, mutta se ei riittänyt minulle.

Koiran hoitaja hoidettavana: Seksi kidutus eläinseksiä

Niina kysyi ja kietoi kädet takaa ympärilleni. Siirryin sohvalle istumaan ja otin housut pois jalastani. Mietin mitä kello mahtoi olla, ikkunasta kajasti jo, joten ei varmastikaan pitkä aika siihen kun Milla tulisi pästämän ulos ja antaisi amuruuan. Meillä oli kyllä kotona koiria, kaksikin, mutta valitettavasti värä sukupuolta. Misu, olen aina ollut eläinrakas mutta ikäväkseni perheessäni on allergiaa, joten meille ei ole voitu koskaan ottaa omaa koiraa.

Eroottiset Fantasiat Ilmaiset: Seksi kidutus eläinseksiä

Nousin sohvalta ja se yritti hypätä minua vasten. Koira vaan jatkoi ja todellakin otti minut. Tunsin kuinka sen kyrvän nesteitä tuli sisälleni ja se vaan silti jatkoi naimista. Kaverimme olivat reilu kolmekymppinen pari, ei lapsia ja matkustelivat aika paljon. Keskeytin tiskaamisen ja kännyin katsomaan Niinaa olkani yli Tietysti, menkä vain hymyilin. Pyllistelin ja tarjosin pilluani Topille. Ainakin vatsa oli sitä mieltä, että ruokaa tekisi mieli ja uloskin olisi mukava pästä tarpeille. Koira alkoi käydä malttamattomaksi ja niin kyllä minäkin. Topi alkoi oitis nuolla pilluani ja mälliä valuvia reisiäni puhtaaksi. Videoita katsellessa sain ihanan orgasmin koskematta itseeni, muuten orgasmin eteen saa todella nähdä vaivaa. Puin pälleni ja katsoin, kun Topi makasi kaverini sängyllä ja tuijotti minua. Se oli taivaallista ja sain järisyttävän orgasmin! Topin liikkuessa tuppi hieroi G-pistettäni ja sain taas rajun orgasmin. Topi jyysti hirveällä tahdilla. Viikon jälkeen harmitti, kun kaverini palasi lomaltaan, enkä enä voinut pitä hauskaa Topin kanssa. Odottelen lisä mahdollisuuksia harrastaa seksiä koiran kanssa. Laitoin toisen niistä kuitenkin nuolemaan litisevä pilluani levittämällä sinne voita. Olimme jumissa varmaan kymmenen minuuttia, kunnes Topi nousi pois pältäni. Topi hyppäsi oitis selkäni ja alkoi tähtäillä kyrpänsä kohti pilluani. seksi kidutus eläinseksiä

0 ajatusta päälle “Seksi kidutus eläinseksiä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *